viernes, 21 de noviembre de 2014

QUINS SÓN ELS TEUS COLORS? / ¿CUÁLES SON TUS COLORES?

T'agradaria conèixer quins són els colors que més t'afavoreixen i què pots comunicar amb ells?
Amb el Test de color podràs descobrir-los.

El Test de color consisteix en, a través d'uns mocadors de colors que testem en contacte amb el rostre, determinar quins colors ens queden millor per poder aplicar-los a les nostres peces de vestir.


Per determinar-ho, ens fixem en l'harmonia natural de cadascú, concretament en el color del cabell, dels ulls i el to de la pell.
Segons aquests tres paràmetres, la nostra harmonia natural pot ser càlida o freda.

Les harmonies càlides, més pròpies de països mediterranis i llatins, es caracteritzen per: cabells castanys, rossos daurats o cendra, ulls negres, marrons, mel, avellana o verd fosc i pell daurada o beige.

Les harmonies fredes, que trobem més habitualment en països nòrdics o del nord d'Europa, es caracteritzen per: cabells negres o rossos molt clars, ulls molt clars (verds, grisos o blaus) i pells molt blanques.

Tant en la harmonia càlida com en la harmonía freda, podem trobar el matís suau o intens, en funció de les tonalitats dels trets de cada persona.

                                         

                         



De tota manera, realitzant el test, podrem realment determinar a quina harmonia pertanyem i quins són els colors que ens afavoreixen més en funció dels nostres trets.

D'altra banda, amb el Test de color podrem descobrir què podem transmetre vestint determinats colors. Això ens ajudarà a decidir quins colors vestir segons la ocasió per tal de comunicar allò que desitgem.

El Test de color el pots realitzar de forma individual o bé en grup, a través dels tallers que organitzo.

En el darrer taller, organitzat a Malahierba Atelier www.malahierba.es, la botiga que Marijo Torres i Jesús Moreno tenen al barri de Gràcia, on dissenyen les seves pròpies col.leccions, les participants van poder descobrir els seus colors i què poden comunicar amb ells, de manera pràctica, distesa i participativa.

                                   




                                                 Video Taller de Color a Malahierba Atelier 


Anima't tu també a descobrir els teus colors a través del Test de color individual o bé en qualsevol dels tallers que organitzo.
També pots organitzar un taller privat amb les teves amigues.
  

Contacta amb mi per trobar la opció més adequada a les teves necessitats. 
 contacte Àngels Badal

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


¿Te gustaría conocer cuáles son los colores que más te favorecen y qué puedes comunicar con ellos?
Con el Test de color podrás descubrirlos.

El Test de color consiste en, a través de unas pañoletas de colores que se testan sobre el rostro, determinar cuáles son los colores que nos sientan mejor para poder aplicarlos a nuestras prendas de vestir.


                                                                                   

Para determinarlo, nos fijaremos en la armonía natural de cada persona, concretamente en el color del cabello, de los ojos y en el tono de la piel.
Según estos tres parámetros, nuestra armonía natural puede ser cálida o fría.

Las armonías cálidas, más propias de países mediterráneos y latinos, se caracterizan por: cabellos castaños, rubios dorados o ceniza, ojos negros, marrones, miel, avellana o verde oscuro y piel dorada o beige.

Las armonías frías, que encontramos más habitualmente en países nórdicos o del norte de Europa, se caracterizan por: cabellos negro azabache o rubio muy claro, ojos muy claros (verdes, grises o azules) y pieles muy blancas.

Tanto en la harmonía cálida como en la harmonía fría, podemos encontrar el matiz suave o intenso, en función de las tonalidades de los rasgos de cada persona.

                          
 
                        


De todas formas, realizando el test, podremos realmente determinar cual es la armonía a la que pertenecemos y cuales son los colores que más nos favorecen en función de nuestros rasgos.

Por otro lado, con el Test de color podremos descubrir qué podemos transmitir vistiendo determinados colores. Esto nos ayudará a decidir qué colores vestir según la ocasión para poder comunicar aquello que deseamos.

El Test de color lo puedes realizar de forma individual o bien en grupo, a través de los talleres que organizo.

En el último taller, organizado en Malahierba Atelier www.malahierba.es, la tienda que Marijo Torres y Jesús Moreno tienen en el barrio de Gràcia, dónde diseñan sus propias colecciones, las participantes pudieron descubrir sus colores y qué pueden comunicar con ellos, de forma práctica, distendida y participativa.









                                           Vídeo Taller de Color en Malahierba Atelier

Anímate tú también a descubrir tus colores a través del Test de color individual o bien en cualquiera de los talleres que organizo.
También puedes organizar un taller privado con tus amigas.

Contacta conmigo para encontrar la opción más adecuada a tus necesidades. 
 contacto Àngels Badal

No hay comentarios:

Publicar un comentario